Het is zover!

Overmorgen laden we onze auto (met dakkoffer) vol met koffers, verhuisdozen, losse schoenen, draagzakken en een wandelwagen. Want het is zover. Een traject wat zo’n anderhalf jaar geleden startte met een verlangen krijgt nu een concrete stap. En wel een verhuizing naar Engeland om ons voor te bereiden op een leven in Nepal. We zijn nieuwsgierig naar de mensen die we gaan ontmoeten, de lessen de we zullen volgen en hoe deze opleiding ons als persoon, als echtpaar en als gezin zal gaan vormen. We zijn nieuwsgierig wat God ons wil leren in deze periode.

afscheidskado’tje voor Arjan van collega’s bij Lely

Afgelopen weken stonden vooral in teken van afscheid nemen en laatste regeldingetjes. Arjan rondde zijn werk af bij Lely, Corine gaf nog een (werk gerelateerde) presentatie bij Lelie Zorggroep, we hadden een ontmoetings-/infomiddag in Delft, een kort afscheidsmoment in de kerkdienst en een klein feestje in Woerdense Verlaat. Dit was vooral ter gelegenheid van Naomi’s eerste verjaardag, maar het was ook een afscheidsmoment. Een groot deel van onze familie en vrienden hebben we afgelopen zaterdag al gedag gezegd. Hoewel verschillende mensen hebben aangegeven een bezoekje aan All Nations te overwegen, zullen we ze toch een lange tijd niet gaan zien. En dat is best lastig. Het geeft gemis en verdriet. Ondanks dat we klaar zijn voor deze verandering en overtuigd zijn dat dit nu de juist keuze is voor ons leven. Gelukkig mogen al die verschillende emoties naast elkaar bestaan. 🙂

Donderdagochtend vertrekken we richting Hoek van Holland waar we met de boot zullen oversteken naar Harwich. Daar vandaan is het nog zo’n anderhalf uur rijden naar All Nations in het plaatsje Ware. We verwachten daar aan het einde van de avond aan te komen.

We zijn er klaar voor!