Over ons

Arjan is een echte realist en analist, en krijgt energie van data-analyses en het structureren en oplossen van problemen. Als werktuigbouwkundige heeft hij onderzoek gedaan naar de optimalisering van medische apparatuur in operatiekamers. Zijn kennis en ervaring kan hij goed gebruiken in het Green Pastures Ziekenhuis van International Nepal Fellowship (INF). Arjan gaat daar aan de slag om een biomedische afdeling te starten. Sinds we in Nepal wonen geniet Arjan in zijn vrije tijd van het mountainbiken door de heuvels rondom Pokhara.

Corine is opgeleid tot fysiotherapeute. Ze is een idealist en houdt van het uitdenken van nieuwe idee├źn. In Nepal richt zij zich op de zorg voor Mirthe en Naomi en hun Nederlandse taalonderwijs. En daarnaast op het contact met de gemeenschap om haar heen. Op termijn kijkt zij hoe ze INF kan ondersteunen. In haar vrije tijd houdt Corine van lezen, schrijven en uitstapjes met het gezin. Bij voorkeur bevat dat uitstapje ook een espresso macchiato.

Mirthe is 5 jaar en houdt van dieren. Ze geniet van vissen in het aquarium en haar konijn Koko. Iedere ochtend gaat ze naar de internationale pre-school en ontwikkelt ze haar Engels met de andere kinderen. Sinds kort oefent Mirthe het fietsen op straat. Met al dat drukke Nepalese verkeer is dat heel stoer van haar!

Naomi is de jongste van de familie. Maar met haar 2 jaar is ze al duidelijk aanwezig. Ze geniet van verven, knutselen, kletsen en dansen. Ze is ook blij dat de loopfiets mee is gekomen vanuit Nederland. Ze speelt er iedere dag mee! Maar het allerliefst stoeit ze samen met Mirthe.

Waarom Nepal?

In 2008 deed Corine al vrijwilligerswerk in Nepal. Sindsdien verlangde ze ernaar om voor langere tijd terug te gaan om de bevolking te dienen. Arjan was lange tijd terughoudend, maar op een conferentie in 2016 ervaarde hij duidelijk een roeping. We zijn samen op zoek gegaan naar een passende organisatie. We zijn dankbaar dat we een passende (werk-)plek hebben gevonden bij International Nepal Fellowship. Wij zijn christen en willen onze kennis en liefde, die wij van God hebben ontvangen, doorgeven aan de mensen in Nepal.

Lees meer over wie we zijn en wat we doen in onze blogs!