Even weg..

Afgelopen weekend waren we heerlijk een paar dagen weg met ons gezin. En wel naar Valkenburg (dit zou een travel-blog kunnen worden ;)). We zijn best druk met alle voorbereidingen voor onze verhuizing naar Engeland en weten dat wanneer we daar wonen, we voorlopig nog druk zullen blijven. Super leuk natuurlijk! Maar wat ontspanning was ook goed voor ons. Vandaar ons tripje naar Valkenburg. We hebben daar een aantal heerlijke dagen gehad. Zo zijn we wezen zwemmen, hebben de mergelgrotten bekeken (aanrader, al is het maar omdat je zelf aan de slag kunt met mergel!), een rondje door Valkenburg gelopen en naar Gaia Zoo in Kerkrade geweest. Mirthe vond het heerlijk om op stap te gaan en zoveel nieuwe dingen te zien en te ervaren. En Naomi hobbelde lekker met ons mee in de wandelwagen of draagzak. Zolang papa en (vooral) mama maar in de buurt zijn vindt ze het allemaal wel prima.

Naast dit leuke uitstapje zijn we bezig met verdere voorbereiding voor onze verhuizing. Er komt toch veel bij kijken! Ondanks we al een flinke fase van ontspullen hebben gehad, zullen we opnieuw nog eens kritisch moeten kijken. Wat is er nu echt noodzakelijk om mee te nemen wanneer je 9 tot 12 maanden weggaat? Verder zijn we (wat dit betreft vooral Arjan ;)) bezig met administratieve klusjes die gedaan moeten worden en ook verschijnt binnenkort onze eerste nieuwsbrief! Hiernaast kunt u zich hiervoor inschrijven. Verder hebben we veel documenten van All Nations ontvangen om ons voor te bereiden op ons leven daar. Dat maakt ons nieuwsgierig!

Aanstaande zaterdag staat ons laatste info-moment gepland, in Delft! Dus mocht u in de gelegenheid zijn om langs te komen, van harte welkom! We vertellen graag over het hoe en waarom van onze plannen.  Zie de agenda voor verdere details.

Het is geen Nepal zoals de vorige blog, maar hierbij nog wat foto’s van ons tripje naar Valkenburg. 🙂

weekendje Valkenburg