Zelden was verlof een synoniem voor zoveel afspraken!

Woensdagochtend vertrokken we in alle vroegte richting de ferry naar Nederland: We zijn op verlof! Om half 5 ging de wekker en rond kwart voor 6 reden we met een nog wat slaperig hoofd richting Harwich. Na een voorspoedige reis kwamen we rond 18 uur in Delft aan, waar we tot de kerst mogen verblijven in het huis van Jaco en Annelies. En de lasagne stond al klaar! Wat een ontvangst :-D!

We hebben verlof, maar het is overduidelijk geen vakantie. De komende weken worden druk. Overigens niet erg, het is leuk om te doen! Benieuwd wat er allemaal op de planning staat?Op de agenda staan onder andere:

  • pitch, meet&greet en presentatie in de Marcuskerk;
  • gesprekken met diverse fondsen voor mogelijke financiële ondersteuning;
  • praktische zaken regelen (verlenging rijbewijs, bezoekje aan de notaris voor testament en volmacht, e.d.);
  • ontmoetingen met familie en vrienden (verjaardagen, sinterklaas, kerst, oud en nieuw);
  • Corine werkt een aantal dagen als fysio op haar oude werkplek in Slingedael;
  • ontmoetingen met experts voor verdere oriëntatie op onze toekomstige rollen in Nepal;
  • ontmoetingen bij onze zendende organisatie;
  • afspraken bij de tandarts en het consultatiebureau;
  • en: de eerste Nepal-vaccinaties!

 

Rond de kerst verhuizen we richting Corines ouders, en op 9 januari vertrekken we weer naar Engeland voor de start van het volgende semester. De eerstvolgende blog verschijnt daarom in 2019. Alvast een mooi kerstfeest gewenst en leuk dat je ons dit jaar volgde!