Verhuisd!

We zijn verhuisd! Vorige week vrijdag was het zover. Na weken van opruimen en ontspullen gingen we met een beperkt aantal dozen verhuizen. Dachten we. Het waren toch meer spullen dan gedacht. De grote bus die Arjan had gehuurd was precies goed. Gelukkig konden veel van deze dozen in Woerdense Verlaat direct naar zolder. Hier zitten de spullen in die we bewaren voor Engeland of Nepal. Of zelfs voor onze terugkeer naar Nederland in de, naar verwachting, wat verdere toekomst. Inmiddels hebben de meeste spullen een plek gevonden in ons tijdelijke onderkomen. Maar waar de schroefjes van die ene kast zijn gebleven? 😉Familie die ons heeft geholpen, bedankt!

Deze week zijn ook de presentatiemomenten gestart. Superspannend maar ook leuk! Want ondanks de hectiek en drukte van deze tijd zijn we vooral enthousiast over de veranderingen in ons leven én erg benieuwd naar hoe ons leven eruit zal gaan zien in Engeland en Nepal. De pitch voorin de kerk stond als eerste gepland. In 3 minuten mochten we vertellen wat we willen gaan doen en waarom. Het was even zoeken naar wat we in die korte tijd wilden vertellen. Maar het leuke is dat zo’n pitch je dwingt om tot de kern van je visie en missie te komen.

Het tweede presentatiemoment was op mijn werk.  De afgelopen jaren was ik werkzaam als fysiotherapeute in Korsakovcentrum Slingedael in Rotterdam. Van mijn werkgever mocht ik een presentatie geven voor collega’s over onze missie. Er kwam een klein maar zeer betrokken groepje luisteren. Daarna heb ik ook kort wat aan de bewoners verteld. Het raakte me dat de geestelijk verzorgster van het huis aangaf zich in te willen zetten om met de bewoners die dat willen aan ons te denken en voor ons te bidden. Ontzettend bijzonder! Een gevalletje uit het oog, maar niet uit het hart! 😊

Vanavond staat een presentatie in Sint Maartensdijk gepland! We zien er naar uit!