Welkom!

Op onze website. Leuk dat je een kijkje komt nemen. Naar verwachting worden wij in 2019 door PKN Delft (wijkgemeente Mattheüs) uitgezonden naar Nepal. Om ons daar in te zetten voor betere (technologie in de) zorg. Aankomend voorjaar hopen wij naar Engeland te gaan voor een periode van scholing. Op deze website plaatsen we regelmatig een update over ons leven in deze periode van voorbereiding. Ook willen we hier zo nu en dan wat delen over onze drijfveren en hoe we tot deze beslissing zijn gekomen. En we vinden het leuk als je ons wilt volgen en zo met ons mee wilt leven!

Ons leven zit momenteel in een stroomversnelling. Maar de wens om dit te gaan doen bestaat al veel langer. Sowieso bij Corine. Maar inmiddels heeft Arjan deze wens ook alweer anderhalf jaar. Het duurde echter even voordat wij ons helemaal over konden geven aan dit plan, wat wij zien als Gods plan. Sinds oktober 2017 zijn wij bezig om onze plannen concreet te maken. En sinds december hebben wij een thuisfrontcommissie (TFC) die ons helpt bij allerlei voorbereidingen. Sindsdien gaat het nog harder 😊. Er wordt door de TFC waanzinnig veel inspanning geleverd om ons toekomstige werk een kans te geven. In de aankomende tijd worden onze familie, vrienden en kennissen geïnformeerd over de veranderingen in ons leven. Om ons werk uit te kunnen gaan voeren hebben wij een netwerk van mensen om ons heen nodig die ons toekomstig werk in Nepal willen ondersteunen.

En concreet in ons dagelijks leven? Wij hebben ons huis (onder voorbehoud) verkocht, Corine heeft haar baan grotendeels opgezegd, begin februari hopen we naar Woerdense Verlaat te verhuizen en half februari vertrekt Arjan voor 2 weken met een collega van de TU Delft naar Nepal. Ons huis wordt langzamerhand steeds leger en we zijn ervaren marktplaats handelaren geworden. Mirthe weet inmiddels dat we een poosje bij opa en oma gaan wonen en heeft daar wel zin in. Het gaat goed met ons! We zien met gezonde spanning en enthousiasme uit naar alles wat gaat komen.

Tot slot;

  • bekijk de agenda om te zien waar en wanneer we een presentatie gaan geven. Er komt binnenkort nog een datum bij van een presentatie in de omgeving Delft.
  • Een aantal keer per jaar zal een nieuwsbrief verschijnen die verspreid wordt per post/mail. Deze bevat andere informatie dan de blog. Hiernaast kun je je hiervoor inschrijven.
  • Deze website is in opbouw. Neem gerust regelmatig een kijkje voor nieuwe info.
  • Vragen of suggesties? Stuur dan een mailtje naar tfc@arjancorine.nl